Arçelik
Arçelik
6.05.2024

Babanızı Sevindirmenin Tam Zamanı: Babalar Günü Hediye Önerileri

Hiç bir karşılık beklemeden çocuğunu seven, geleceği için endişelenen, dünyaya geldiğinden itibaren büyük fedakarlıklarla mutlu olması için elinden gelen yapan babaların, değerli olduklarını bir gün değil her gün hissettirmek çok kıymetli. Günlük telaşlardan dolayı zaman zaman bunu hissetiremeseniz de Babalar Günü’nde yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirecek bir hediye almanız elbette kendisini mutlu edecektir.

Peki babanızı mutlu etmek ve ona değerli hissettirmek için bu Babalar Günü’nde kişiliğine ve tarzına uygun bir hediye seçmeye ne dersiniz? Babanıza hediye seçme konusunda kafanız karışıksa Babalar Günü hediye önerilerimiz size yardımcı olacak!

Teknoloji Sever Babalara Hediye Önerileri

Yaşamın her alanında teknoloji konusu açıldığında heyecanlanan, yeni çıkan ürünleri araştıran ve sık sık teknoloji mağazalarını gezen bir babanız varsa bu teknolojik hediye önerilerini değerlendirebilirsiniz.

Ev Sineması Deneyimi İçin Teknoloji Sever Babalara Özel Televizyonlar

Elinden kumanda düşmeyen ve film izlemeyi seven bir babanız varsa Babalar Günü hediyesi olarak televizyon almayı düşünebilirsiniz. Akıcı görüntü performansı yüksek, renk geliştirme teknolojisine sahip ve 4K yüksek çözünürlüklü bir televizyon, seyir keyfini hayli yükseltecektir. Büyük boyutta 50 inç ile 98 inç arasında değişen üstün teknolojiye sahip Arçelik Televizyonlar sizi bekliyor.

Babanız için seçebileceğiniz bazı televizyon modellerini aşağıda sıraladık.

Daha fazla Arçelik Televizyon Modeline göz atmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kahve ve Çay Tutkunu Babalara Özel Hediyeler

Günün farklı zamanları için kahve ve çay içme ritüeli bulunan, “güzel bir kahve/çay yap da içelim” diyen, yemek sonrası mutlaka bir sıcak içecek tüketen babalar, babalarımız… Kahve tutkunu babanız için kahve yapmasını kolaylaştırıp çok daha lezzetli bir forma kavuşturacak olan bir kahve makinesi almaya ne dersiniz? Eğer Türk kahvesini seviyorsa 20. yaşını kutlayan ödüllü Arçelik Telve’nin farklı modellerine göz atabilirsiniz.

Şayet babanız gününü çay içerek geçiriyorsa sıcak tutma özelliğine sahip bir çay makinesi almanız onu hayli mutlu edecektir diye düşünüyoruz.

Babanızın seveceği filtre kahve ve espresso makinesi arıyorsanız aşağıdaki ürünlere de göz atabilirsiniz.

Diğer Arçelik Çay ve Kahve Makinesi Modelleri için Arçelik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Babalar Günü Hediyesi Olarak En Etkili Tıraş Makineleri

Babanızın düzenli olarak tıraş olma alışkanlığı varsa ve teknolojiyi de seviyorsa bu Babalar Günü’nde etkili bir tıraş makinesi almaya ne dersiniz? Dilerseniz babanız için hem saç hem sakal kesebilen, sakal yoğunluğunu algılayarak kesme hızını optimize eden, suya dayanıklı, şarjlı ve elektrikli olarak kullanılabilen Arçelik Tıraş Makinesi modellerini de değerlendirebilirsiniz.  

Daha fazla Arçelik Tıraş Makinesi Modeli için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Aşçı Babalar İçin Hediye Önerileri

Yemek konusunda yetenekli ve yemek pişirmeyi bir tutku haline getirmiş bir babanız varsa bu hediye önerilerini değerlendirebilirsiniz. Kullanışlı ızgara, mutfakta sağ kolu olacak çok amaçlı pişirici ve az yağ ile lezzetli yemekler pişiren az yağlı fritöz önerilerini sizin için hazırladık.

Portatif ve Kullanışlı Izgaralar

Izgara yapmak bazı babalar için bir tutkudur. Hafta sonu ya da uygun bir günde ızgara yapmak için eş dost birlikte kalabalık sofralara ızgara yapan bir babanız varsa işini kolaylaştıracak portatif ve kullanışlı bir ızgara hediye edebilirsiniz. Dilerseniz babanızı mutlu etmek için yapışmaz, çıkarılabilen ve geniş pişirme yüzeyine sahip ve ısı kademe ayarlı Arçelik K 2393 | Izgara satın alabilirsiniz.

Mutfakta Çok Yönlü Bir Yardımcı: Çok Amaçlı Pişiriciler

Mutfakta yeni olan ya da zamanının çoğunu mutfakta geçiren babalar için kullanışlı bir hediye önerimiz var: Çok amaçlı pişiriciler. Çok fazla işlem yapmadan kolay bir şekilde yemek hazırlayacağı; basınç kontrollü, sıcak tutma özellikli, zamanlayıcılı 10’dan fazla otomatik yemek programına sahip Çok Amaçlı Pişirici Modelleri babanızın yemek yapma hevesini artıracak.

Arçelik çok amaçlı pişirici modellerinden birini seçerek siz de babanızın mutfakta harikalar yaratmasına yardımcı olabilirsiniz.

Az Yağ Çok Lezzet: Az Yağlı Fritözler

Yemek yapmayı seven babanızın daha az yağ kullanmasını sağlayarak hem sağlığına destek olmaya hem de lezzetli yemekler yapmasına ne dersiniz? Az yağlı fritözler sayesinde az yağlı ve lezzetli yemekler yapmak artık çok kolay.

Dilerseniz 8 farklı otomatik pişirme programına sahip olan Arçelik Gurme Duofry Az Yağlı Fritözlerde bulunan; buz çözme, patates kızartması ile tavuk, et, karides, sebze, kek, balık pişirme ve kurutma programları ile babanızın mutfaktaki yemek yapma serüvenini zenginleştirebilirsiniz.

Üstelik akıllı bitirme teknolojisi sayesinde yemeğin başında da beklemesine gerek yok.

Bu Babalar Günü’nde yemek yapmayı seven babanız için Arçelik Az Yağlı Fritöz modellerinden birini seçebilirsiniz.

Babalar Günü'nde babanıza özel hediye seçmek ona olan sevginizi göstermenin en güzel yollarından biri olabilir. Babanızın kişiliğine ve zevklerine uygun unutulmaz bir Babalar Günü hediyesi vermek için Arçelik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Ürünler

Imperium 9 Serisi A55 D 986 S /55" 4K UHD Smart 55 İnç (140 Ekran) TV
1
  • Google TV : Android
  • Dolby-Vision : Dinamik bir HDR formatı olan Dolby Visionen parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha fazla detay görmenizi sağlamaktadır.
  • Çözünürlük : Dört dörtlük görüntü deneyimi sunan 4K Arçelik TV!
  • İnç/Ekran Boyutu : 55'/139 cm
  • HDR10+ : HDR10+ teknolojisi, standart HDR10’a göre sahnelerde daha gelişmiş iyileştirmeler sunmaktadır.
CM 6964 S Resital CM_6964_variant
25
  • Demlik Kapasitesi : 0.8 L
  • Demlik Malzemesi : Kırılmaya Karşı 4 Kata Kadar Dayanıklılığı Arttırılmış Cam
  • Su Isıtıcı Kapasitesi : 2 L
  • Su Isıtıcı Malzemesi : Cam
  • Kırılmaya Karşı Dayanıklı Cam Demlik : Var
  • Çay Filtresi : Paslanmaz Çelik
  • Sıcak Tutma Özelliği : Var
MC 6251 Gurme Şef™ Pro Çok Amaçlı Pişirici
36
  • Ön Tanımlı Program : 0
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L