Mucize Lezzetler

Kavun Granita Nasıl Yapılır?
Kavun Granita Nasıl Yapılır?
İtalyan mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan granita’ yı yaz aylarının en sevilen meyvelerinden kavun ile denedik.
Malzemeler:
- 1 kg kavun
- 2 yemek kaşığı şeker
Üzeri için;
- 1 dilim limon
Tarif:
- Kavunun çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin ve derin bir kaseye alın.
- Arçelik Resital Blender ‘ ın içine dilimlediğiniz kavun ve şekeri koyup, pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
- Karışımı Arçelik No frost Buzdolabı ’nın dondurucu bölümünde dondurun.
- Hazır olan kavun granita ’ nızı limon eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!
HOW TO NOTLARI
- Kavunun çekirdeklerini iyice temizlemeyi unutmayın.
- Karışımı dondururken her 30 dakikada bir çıkartıp çatalla karıştırın.