Mucize Lezzetler

Pancarlı Humus Tarifi Nasıl Yapılır?
Pancarlı Humus Tarifi Nasıl Yapılır?
Rengi ve enfes lezzeti ile sofraların vazgeçilmezi pancarlı humus tarifi.
Malzemeler:
- 4 adet haşlanmış pancar
- 3 su bardağı haşlanmış nohut
- Yarım çay bardağı tahin
- 2 adet limonun suyu
- 3 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı tuz
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için:
- Haşlanmış nohut
- Maydanoz
Püf Noktaları:
- Pancar ve nohutların haşlanmış olmasına dikkat edin.
Tarif:
- Haşlanmış pancarları kabaca doğrayın.
- Sarımsakların ise sadece kabuklarını soyun.
- Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’ nin içine pancar, nohut, tahin, limon suyu, sarımsak, kimyon, tuz ve zeytinyağını ekleyip iyice karıştırın.
- Pancarlı humusunuz hazır.
- Üzerine haşlanmış nohut ve maydanoz serperek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.