Mucize Lezzetler

Pesto Gnocchi Tarifi
Pesto Gnocchi Tarifi
Kolayca hazırlayabileceğiniz en rahatlatıcı yemeklerden biri olan ev yapımı fesleğenli pesto sos ve yumuşacık gnocchi tarifi.
Malzemeler:
- 500 g gnocchi
- 2 su bardağı taze fesleğen
- 50 g taze rendelenmiş parmesan
- 1 yemek kaşığı çam fıstığı
- 1 diş sarımsak
- 80 ml su bardağı zeytinyağı
- Yarım çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
- Taze nane
Tarif:
- Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine taze fesleğen, parmesan, çam fıstığı, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip, pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın.
- Ardından Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tencerede gnocchi'yi suyun üstüne çıkana kadar pişirin.
- Pişen gnocchileri süzün ve tekrar tencereye alın.
- Önceden hazırladığınız pesto sosu ekleyip iyice birbirine yedirin.
- Pesto gnocchiniz hazır.
- Üzerine taze nane serperek servis edebilirsiniz
Afiyet Olsun!