Köz Patlıcan Salatası Tarifi

Köz Patlıcan Salatası Tarifi

Sosuna Ekmek banarak afiyetle yiyebileceğiniz lezzetli, hafif ve doyurucu közlenmiş patlıcan salatası!

Malzemeler:

  • 3 adet bostan patlıcan
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 4 dal maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Üzeri için;

  • Maydanoz

Tarif:

  1. Öncelikle patlıcan ve kırmızı biberleri Arçelik Ankastre Ocak ‘ta közleyin.
  2. Közlenen sebzelerin kabuklarını soyun.
  3. Biberlerin içerisindeki çekirdekli kısımları çıkartın.
  4. Maydanoz ve sarımsağı ise ince ince kıyın.
  5. Ardından patlıcan ve kırmızı biberleri küp küp doğrayın.
  6. Sunum yapacağınız salata kasesine patlıcan, biber, maydanoz ve sarımsağı ekleyin. 
  7. En son salatanın üzerine baharatları ve zeytinyağını gezdirin.
  8. Maydanoz yaprakları serperek köz patlıcan salatanızı servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : ExpertClean
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : Arçelik geniş ankastre ocaklar sayesinde aynı anda 4 tencere yemek pişirmeniz mümkün.
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!