Dana İncik Haşlama Tarifi

 
Dana İncik Haşlama Tarifi

Malzemeler:

    • 2 parça dana incik
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 4 su bardağı su
    • 10-12 tane arpacık soğan
    • 1 tane orta boy havuç
    • 1 tane büyük patates
    • 2 adet defne yaprağı
    • Karabiber
    • Pul biber
    • Tuz 

Tarif:

    1. Patates, havuç ve soğanları soyup doğrayın. 
    2. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’yi sote moduna getirip zeytinyağını ısıtın.
    3. Kuzu inciklerin iki tarafını da mühürleyin ve birkaç dakika pişirin.
    4. Ardından su, tuz, karabiber, pul biber ve defne yapraklarını ilave edip Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’yi düdüklü moduna getirip kapağını kapatın ve 1 saat pişmeye bırakın.
    5. Pişen etlerin üzerine patates, havuç ve soğan ilave edip sebzeler pişene kadar Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici’de yahni/tencere yemeği modunda pişirin.
    6. Pişen kuzu inciklerinizi sıcak olarak servis edin.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

MC 6056 I Gurme Şef™

  • Ön Tanımlı Program : 10
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!