Erikli Kuzu İncik Tarifi

 

Malzemeler:

    • 2 adet kuzu incik
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 10 adet arpacık soğan
    • 5 diş sarımsak
    • 10 adet kuru erik
    • 1 çubuk tarçın
    • 1 su bardağı et suyu 
    • Tuz
    • Karabiber
    • 1 dal biberiye
    • 2 dal taze kekik

Tarif:

    1. Zeytinyağını Arçelik Gurme Şef™ Çok Amaçlı Pişirici’yi sote modunda ısıtın. 
    2. İnciklerin her tarafını renkleri dönünceye kadar mühürleyin.
    3. Kuzu incikleri Arçelik Gurme Şef™ Çok Amaçlı Pişirici’den aldıktan sonra içerisine arpacık soğan, sarımsak, erik, et suyu, tuz, karabiber ve çubuk tarçını ekleyin.
    4. Üzerine incikleri yerleştirip taze kekik ve biberiye dallarını koyun.
    5. Arçelik Gurme Şef™ Çok Amaçlı Pişirici’yi yahni modunda pişirin.
    6. Pişen kuzu incikleri servis tabağına alıp üzerine taze kekik dalı koyup servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!
 

İlgili Ürünler

MC 6056 I Gurme Şef™

  • Ön Tanımlı Program : 10
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!