Malzemeler:
• 2 adet Hindistan cevizi
• Oda sıcaklığında 500 ml su
Tarif:
1. Hindistan cevizlerinizi kırıp dikkatlice kabuğundan ayırın ve etli kısımlarını bir kaseye doldurun.
2. Tüm hindistan cevizinin etli kısmını çıkardıktan sonra Arçelik Resital Blender içerisine alın.
3. Üzerine oda sıcaklığındaki suyu ekleyip yavaş yavaş çalıştırın.
4. 5-6 dakika çalıştırdıktan sonra kapağı kapalı şekilde Arçelik Resital Blender içerisinde oda sıcaklığında 1 saat bekletin.
5. Bekletme sonrası Arçelik Resital Blender yeniden çalıştırın.
6. Pürüzsüz bir hal aldıktan sonra tülbent serdiğiniz bir süzgeçten geçirin ve Hindistan cevizini posasından ayırın.
7. Hindistan cevizi sütünüzü cam şişenize doldurup Arçelik No Frost Buzdolabı'na kaldırın.
Afiyet olsun!
NOTLAR:
• Hazırladığınız Hindistan cevizi sütünüzü mutlaka cam şişede ve Arçelik No Frost Buzdolabı'na muhafaza edin.
• Paketli ve katkı maddeli olmadığı için 3-4 gün içerisinde tüketmeniz önerilir.
• Kalan Hindistan cevizi posasını kurabiye, kek gibi tariflerinizde kullanabilirsiniz.