Fasulye Ezmesi Tarifi

A ve B vitamini barındıran, çok pratik ve en az o kadar lezzetli olan fasulye mezesi tarifi...

Zorluk: Kolay

Süre: 30 Dakika

Porsiyon: 2 kişilik

Pişirme Tekniği: Ocak

Mutfak: Türk mutfağı

Kullanılan ürünler;

Malzemeler:

  • 2 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 dilim çemensiz pastırma
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber

Tarif:

  1. Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’nin içine fasulye, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.
  2. Ardından ezmeyi servis tabağına yayın.
  3. Pastırmayı minik parçalara bölün.
  4. Arçelik Ankastre Ocak’ta yer alan tavada tereyağını eritin.
  5. Pastırmayı ve kırmızı tatlı toz biberi ekleyip rengi dönene kadar kavurun.
  6. Pastırmalı sosu fasulye ezmesinin üzerine gezdirin.
  7. Fasulye ezmeniz hazır.

Afiyet Olsun!

HOW TO NOTLARI

  • Fasulyelerin haşlanmış olmasına dikkat edin.

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : ExpertClean
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : Arçelik geniş ankastre ocaklar sayesinde aynı anda 4 tencere yemek pişirmeniz mümkün.
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

RHB 6050 Resital

  • Güç : 1500 W
  • Çırpma : Var
  • Ölçü Kabı : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
  • Hız Ayarı : Var
  • Rendeleme : Var
  • Dilimleme : Evet
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!