Labneli Patlıcan Ezmesi Tarifi

Köz patlıcanı labne peyniri ile mutlaka denemelisiniz.

Malzemeler:

  • 200 g Labne peyniri
  • 3 adet ince uzun patlıcan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi

Üzeri için;

  • Maydanoz

Tarif:

  1. Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine labne peyniri, sarımsak, tuz, pul biber, maydanoz, ceviz içi ve zeytinyağını koyup karıştırın.
  2. Ardından Arçelik Ankastre Ocak’ta patlıcanları közleyip kabuklarını soyun.
  3. Kabuklarını soyduğunuz patlıcanları bir kaseye alın ve üzerine hazırladığınız labne peynirli sosu döküp iyice harmanlayın.
  4. Hazır olan patlıcan salatanızı sunum tabağına alıp üzerini maydanoz ile süsleyip servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

HOW TO NOTLARI

  • Ezme için patlıcanların mutlaka közlenmiş olması gerekmektedir.

İlgili Ürünler

RHB 6050 Resital

  • Güç : 1500 W
  • Çırpma : Var
  • Ölçü Kabı : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
  • Hız Ayarı : Var
  • Rendeleme : Var
  • Dilimleme : Evet

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : ExpertClean
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : Arçelik geniş ankastre ocaklar sayesinde aynı anda 4 tencere yemek pişirmeniz mümkün.
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!