Sayfanın başına ulaştınız.

Bezelyeli Dip Sos Nasıl Yapılır?

Hafif kavrulmuş çam fıstıklarıyla lezzetine lezzet kattığımız bezelyeli dip sos tarifi

Malzemeler:

  • 50 g çam fıstığı
  • 500 g bezelye (haşlanmış)
  • 4 yaprak taze fesleğen
  • 1 tatlı kaşığı iri çekilmiş deniz tuzu
  • 1 çay kaşığı iri çekilmiş karabiber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Püf Noktaları:

    • Sosun sulu bir püre gibi olmasını engellemek için zeytinyağını mutlaka kullanın.

    Tarif:

    1. Taze fesleğen yapraklarını yıkayıp doğrayın.
    2. Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tavada çam fıstıklarını hafif kavurun.
    3. Ardından Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine bezelye, kavrulmuş çam fıstığı, fesleğen, zeytinyağı, karabiber ve deniz tuzunu ekleyip püre haline gelene kadar karıştırın.
    4. Bezelyeli dip sosunuz hazır.

    Afiyet Olsun!

      İlgili Ürünler

      OCD T 651 ES Fibona Serisi

      • ExpertClean Nano Kaplama : Var
      • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
      • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
      • Ürün Rengi : Siyah
      • Ürün Serisi : Fibona Serisi
      • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

      RHB 6050 Resital

      • Güç : 1500 W
      • Hız Kademesi (Adet) : 2
      • Çırpma : Var
      • Ölçü Kabı : Var
      • Doğrama : Var
      • Tek Tuşla Kontrol : Var
      • Hız Ayarı : Var
      • Rendeleme : Var
      • Dilimleme : Evet
      promotion bundle
      bundle_test_260325
      Uyarı
      Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
      • 0
        Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!