Sayfanın başına ulaştınız.

Biber Salçası Nasıl Yapılır?

Kahvaltı ve yemeklerde kullanabileceğiniz hem lezzetli hem de pratik olan biber salçası tarifini sizin için denedik.

Malzemeler:

  • 4 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı limon
  • 1 çay kaşığı tuz

Püf Noktaları:

      • Salçanın lezzetli olması için biberlerin közlenmiş olmasına dikkat edin.
      • İsteğe göre acı biber de kullanabilirsiniz.

      Tarif:

      1. Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tavada sıvı yağını kızdırın.
      2. Ardından biber salçası ve domates salçasını ekleyerek iyice kavurun.
      3. Arçelik Resital Doğrayıcı ‘nın içine kavurduğunuz salçaları, közlenmiş biberleri, sarımsak, tuz ve limon suyunu ekleyip, pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
      4. Biber salçanız hazır.

      Afiyet Olsun!

        İlgili Ürünler

        OCD T 651 ES Fibona Serisi

        • ExpertClean Nano Kaplama : Var
        • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
        • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
        • Ürün Rengi : Siyah
        • Ürün Serisi : Fibona Serisi
        • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

        DO 6964 C Resital

        • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
        • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
        • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
        • Kaydırmaz Taban : Var
        • Tek Tuşla Kontrol : Var
        Uyarı
        Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
        • 0
          Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!