Çikolata Kaplı Badem Fındık Tarifi

Çikolata Kaplı Badem Fındık Tarifi

Kahvenin yanında evde hazırlayabileceğiniz pratik ve bir o kadar lezzetli çikolatalı badem ve fındık tarifi.

Malzemeler:

  • 200 g çiğ badem
  • 100 g çiğ fındık
  • 300 g sütlü çikolata
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri

Üzeri için;

  • Pudra şekeri

Tarif:

  1. Arçelik Ankastre Ocak’ta derin bir sos tenceresinde çikolatayı benmari usulü eritin.
  2. Badem ve fındıkları fırın tepsisine yayıp 190 derecelik önceden ısıtılmış Arçelik Ankastre Fırın’da 15 dakika kavurun ve soğumaya bırakın.
  3. Pudra şekeri ve çikolatayı iki ayrı kaseye alın.
  4. Badem ve fındıkları erimiş çikolataya ardından pudra şekerine ekleyip karıştırın.
  5. Karışımı sunum yapacağınız kaba iyice yayın.
  6. Üstüne hafif pudra şekeri serpiştirin.
  7. Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi ’nde hazırladığınız köpüklü kahve eşliğinde çikolatalı badem ve fındıklarınızı servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : ExpertClean
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : Arçelik geniş ankastre ocaklar sayesinde aynı anda 4 tencere yemek pişirmeniz mümkün.
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

AFC 470 D

  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Buharlı Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var

TKM 9961 B Telve

  • Fincan Kapasitesi : 6
  • Su Tankı : Var
  • Cook Sense Teknolojisi (Pişmeyi Algılama) : Var
  • İndüksiyonlu ısıtma : Var
  • Sesli Uyarı : Var
  • Ölçü Kaşığı : Var
  • Anti Spill Teknolojisi (Taşmayı Önleme) : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!