Sayfanın başına ulaştınız.

Çıtır Tavuk Dilimleri Tarifi

İster atıştırmalık ister ana öğün de yiyebileceğiniz pratik ve lezzetli çıtır tavuk dilimleri...

Malzemeler:

  • 1 kilo tavuk göğsü
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Tarif:

  1. Tavuk göğüslerini orta kalınlıkta şeritler olacak şekilde dilimleyin.
  2. Yumurtanın içine tuz ve karabiber ekleyip bir çatal yardımı ile karıştırın.
  3. Yumurta, un ve galeta ununu farklı kaselere koyun.
  4. Dilimlediğiniz tavuk parçalarını önce una, ardından yumurtaya  ve son olarak galeta ununa bulayın.
  5. Tavukları kurutmadan az yağlı, dışı çıtır çıtır içi ise yumuşacık tavuk dilimleri için tavukları Arçelik A Fry Ankastre Fırın ın A Fry Tel tepsisine yerleştirin.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik  Arçelik A Fry Ankastre Fırın da 20 dakika pişirin.
  7. Çıtır tavuk dilimleriniz hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

AFC 471 D

  • A Fry Teknolojisi : Var
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Smart Aero Pro Teknolojisi : Var
  • Et Probu : Var
  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Teleskopik Ray Sistemi : 2 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : -
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!