Sayfanın başına ulaştınız.

Fırında Levrek Tarifi

Kokusu ve lezzeti ile iştahımızı açan levrek tarifi.

Malzemeler:

  • 3 adet orta boy levrek
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Tarif:

  1. Temizlettirdiğiniz levrekleri yıkayın.
  2. Arçelik A Fry Ankastre Fırının tel tepsisine levrekleri yerleştirip üzerine bir fırça yardımı ile hafif zeytinyağı sürün.
  3. En son tuz ve karabiber serpin.
  4. Son olarak önceden ısıtılmış 160 derecelik Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ da 50 dakika pişirin.
  5. Pişen levrekleriniz hazır.
  6. Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

AFC 471 D

  • A Fry Teknolojisi : Var
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Smart Aero Pro Teknolojisi : Var
  • Et Probu : Var
  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Teleskopik Ray Sistemi : 2 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : -
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!