Sayfanın başına ulaştınız.
Fırında Levrek Tarifi
Kokusu ve lezzeti ile iştahımızı açan levrek tarifi.
Malzemeler:
- 3 adet orta boy levrek
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
Tarif:
- Temizlettirdiğiniz levrekleri yıkayın.
- Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ın tel tepsisine levrekleri yerleştirip üzerine bir fırça yardımı ile hafif zeytinyağı sürün.
- En son tuz ve karabiber serpin.
- Son olarak önceden ısıtılmış 160 derecelik Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ da 50 dakika pişirin.
- Pişen levrekleriniz hazır.
- Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
AFC 471 D
- A Fry Teknolojisi
: Var
- Buhar Destekli Pişirme
: SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
- Smart Aero Pro Teknolojisi
: Var
- Et Probu
: Var
- Motor Teknolojisi
: Smart Aero Pro
- Homewhiz
: Wi-Fi
- Teleskopik Ray Sistemi
: 2 Seviye
- Yumuşak Kapak Sistemi
: Var
- Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme
: -
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!