Fırında Patlıcanlı Ve Kabaklı Kuşbaşı Yemeği

Fırında Patlıcanlı Ve Kabaklı Kuşbaşı Yemeği

Lezzetli bir kebap tarifi arıyorsanız fırında kuşbaşı yemeğini mutlaka denemelisiniz.

Malzemeler:

  • 1 kilo kuşbaşı doğranmış dana eti
  • 3 adet patlıcan
  • 2 adet kabak
  • 2 adet yeşil biber
  • 5 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik

Üzeri için;

  • Tereyağı

Tarif:

  1. Patlıcan ve kabağın kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
  2. Yeşil biberleri ve sarımsakları ise ince ince kıyın.
  3. Doğradığınız sebzeleri ve etleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
  4. Sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın.
  5. En son tepsinin farklı yerlerine küp şeklinde kestiğiniz tereyağını koyun.
  6. Önceden ısıtılmış 200 derecelik Arçelik Ankastre Fırın’da 45 dakika pişirin.
  7. Fırında patlıcanlı ve kabaklı kuşbaşı yemeğiniz hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

AFC 470 D

  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Buharlı Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!