Sayfanın başına ulaştınız.

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı patates salatası, ferahlatıcı ve lezzetli bir yan lezzet. Kaynar patateslere hardal sos ve taze baharatlar ekleyerek pratik bir tarif hazırlayın.

Malzemeler;

    • 4 adet patates
    • 1,5 lt sıcak su

Sosu için;

    • 1 adet kuru soğan
    • 5 dal taze soğan 
    • 5 dal maydanoz 
    • 1 çay kaşığı tuz
    • 1 çay kaşığı karabiber
    • 1 yemek kaşığı mayonez
    • 1 tatlı kaşığı hardal
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • Yarım limonun suyu

Tarif:

    1. Patatesleri yıkadıktan sonra Arçelik Ankastre Ocak’ta derin bir tencereye alın.
    2. Üzerine kaynamış suyu ekleyip haşlayın.
    3. Haşladığınız patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. 
    4. Patatesleri bir kaseye alın.
    5. Üzerine ince ince doğradığınız kuru soğanı, taze soğan, maydanoz, karabiber, tuz, mayonez, hardal, limon suyu ve zeytinyağını alıp karıştırın. 
    6. Servis tabağına aldığınız patates salatasının üzerine taze soğan serpip servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 EG Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Gri Cam Yüzey (Grion)
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!