Taze fesleğen, sarımsak, pecorino peyniri ve tabii ki Antep fıstığı ile yapılan basit, kolay ve lezzetli fıstıklı pesto tarifi
Malzemeler:
Yarım su bardağı tuzsuz Antep fıstığı
1 su bardağı fesleğen
1 diş sarımsak
Yarım su bardağı Pecorino Romano peyniri
80 ml zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Tarif:
İlk olarak taze fesleğeni sadece yıkayın.
Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’nin içine Antep fıstığı, taze fesleğen, sarımsak, pecorino romano peyniri, zeytinyağı, karabiber ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.
İtalyan fıstık pestonuz hazır.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
RHB 6050 K Resital
Güç
: 1500 W
Hız Kademesi (Adet)
: 2
Çırpma
: Var
Ölçü Kabı
: Var
Doğrama
: Var
Patates Püresi Yapma Aksesuarı
: Yok
Tek Tuşla Kontrol
: Var
Hız Ayarı
: Var
Rendeleme
: Var
Dilimleme
: Evet
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!