Sayfanın başına ulaştınız.

İtalyan Fıstıklı Pesto Tarifi

Taze fesleğen, sarımsak, pecorino peyniri ve tabii ki Antep fıstığı ile yapılan basit, kolay ve lezzetli fıstıklı pesto tarifi

Malzemeler:

  • Yarım su bardağı tuzsuz Antep fıstığı
  • 1 su bardağı fesleğen
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı Pecorino Romano peyniri
  • 80 ml zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Tarif:

  1. İlk olarak taze fesleğeni sadece yıkayın.
  2. Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’ nin içine Antep fıstığı, taze fesleğen, sarımsak, pecorino romano peyniri, zeytinyağı, karabiber ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.
  3. İtalyan fıstık pestonuz hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

RHB 6050 K Resital

  • Güç : 1500 W
  • Hız Kademesi (Adet) : 2
  • Çırpma : Var
  • Ölçü Kabı : Var
  • Doğrama : Var
  • Patates Püresi Yapma Aksesuarı : Yok
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
  • Hız Ayarı : Var
  • Rendeleme : Var
  • Dilimleme : Evet
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!