Kavun Reçeli Tarifi Test

Altın sarısı rengi ve keskin mis kokusu ile yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biri olan kavunu, reçel olarak sizler için derledik.

Malzemeler:

  • 1 adet küçük boy kavun
  • 1 kg toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu

Tarif:

  1. İlk olarak kavunu ikiye bölüp çekirdeklerini temizleyin.
  2. Ardından ufak ufak, küçük küpler halinde doğrayın.
  3. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici ’nin içine doğradığınız kavun parçalarını ve şekeri koyup reçel modunda 140 derece sıcaklıkta 30 dakika kaynatın.
  4. Kaynarken üzerinde oluşan köpükleri temizleyin.
  5. Ardından limon suyunu koyup 1 tur daha karıştırın.
  6. Hazır olan reçelinizi sıcak sıcak kavanozlara doldurun.
  7. Kavun reçeliniz hazır.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : ExpertClean
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : Arçelik geniş ankastre ocaklar sayesinde aynı anda 4 tencere yemek pişirmeniz mümkün.
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

DO 6964 C Resital

  • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
  • Kaydırmaz Taban : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var

284630 EI

  • Toplam Hacim (L) : 580 L
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • FullFresh+ Teknolojisi : Var
  • Mavi Işık Teknolojisi : Var
  • Kahvaltılık 0 Derece Bölmesi : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!