Sayfanın başına ulaştınız.

Labneli Patlıcan Ezmesi Nasıl Yapılır?

Köz patlıcanı labne peyniri ile mutlaka denemelisiniz.

Malzemeler:

  • 200 g Labne peyniri
  • 3 adet ince uzun patlıcan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi

Üzeri için;

  • Maydanoz

Püf Noktaları:

    • Ezme için patlıcanların mutlaka közlenmiş olması gerekmektedir.

    Tarif:

    1. Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine labne peyniri, sarımsak, tuz, pul biber, maydanoz, ceviz içi ve zeytinyağını koyup karıştırın.
    2. Ardından Arçelik Ankastre Ocak’ta patlıcanları közleyip kabuklarını soyun.
    3. Kabuklarını soyduğunuz patlıcanları bir kaseye alın ve üzerine hazırladığınız labne peynirli sosu döküp iyice harmanlayın.
    4. Hazır olan patlıcan salatanızı sunum tabağına alıp üzerini maydanoz ile süsleyip servis edebilirsiniz.

    Afiyet Olsun!

      İlgili Ürünler

      RHB 6050 Resital

      • Güç : 1500 W
      • Hız Kademesi (Adet) : 2
      • Çırpma : Var
      • Ölçü Kabı : Var
      • Doğrama : Var
      • Tek Tuşla Kontrol : Var
      • Hız Ayarı : Var
      • Rendeleme : Var
      • Dilimleme : Evet
      promotion bundle
      bundle_test_260325

      OCD T 651 ES Fibona Serisi

      • ExpertClean Nano Kaplama : Var
      • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
      • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
      • Ürün Rengi : Siyah
      • Ürün Serisi : Fibona Serisi
      • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
      Uyarı
      Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
      • 0
        Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!