Sayfanın başına ulaştınız.

Lokum Pirzola Tarifi

En pratik yöntemle lokum gibi yumuşacık pirzola yemek ister misiniz?

Malzemeler:

  • 1 kilo kuzu pirzola
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı taze kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber

Üzeri için;

  • Taze kekik
  • Tane karabiber

Tarif:

  1. Derin bir cam kasenin içine zeytinyağı ve baharatları ekleyip bir çatal yardımı ile karıştırın.
  2. Kuzu pirzolaları ekleyip bütün malzemeleri birbirine harmanlayın.
  3. Ardından pirzolaların üzerini streç film ile sarıp Arçelik No Frost Buzdolabı’ nda 1 saat dinlendirin.
  4. En son Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavaya pirzolaları koyup, mühürleyerek arkalı önlü pişirin.
  5. Lokum kuzu pirzolalarınız hazır.
  6. Üzerine taze kekik ve tane karabiber serperek sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

 Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD K 752 DWKS

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
  • Genişlik : 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

278551 EI

  • Toplam Hacim (L) : 551 L
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • VitaminZone Teknolojisi : Var
  • FullFresh+ Teknolojisi : Var
  • Mavi Işık Teknolojisi : -
  • Koku Giderme Teknolojisi : -
  • Kapı Yönü Değiştirme : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!