Malzemeler:
• 2 dilim ekşi mayalı ekmek
• 4 dilim dana rozbif
• 2 adet şeftali
• 4 yemek kaşığı labne peyniri
• 10 yaprak fesleğen
• Karabiber
Tarif:
1. Arçelik Resital Tost Makinesi içerisine ekşi mayalı ekmekleri alın ve kızartın.
2. Şeftalileri soyup doğrayın.
3. Arçelik Ankastre Ocak’ta kızdırdığınız tavada şeftalileri soteleyin.
4. Kızarmış ekmeklerin üzerine labne peyniri sürün.
5. Üzerine rozbif dilimlerini koyun.
6. Rozbiflerin üzerine sotelediğiniz şeftalileri dizin.
7. Taze fesleğen yapraklarını da tostunuzun üzerine koyun.
8. Son olarak taze karabiber çekip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!