Dünyanın hemen hemen her yerinde bilinen ve herkes tarafından çok fazla sevilen İtalyan mutfağının en gözde hamur işleri arasında yer alan nefis bir tarif ile karşınızdayız.
Malzemeler:
500 g yeşil kabak
1 adet soğan
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı mısır unu
Yarım su bardağı oda su
5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 avuç kıyılmış dereotu
1 çay kaşığı tuz
Tarif:
İlk olarak kabakları ince yuvarlaklar halinde dilimleyin.
Soğanı ise yarım ay şeklinde doğrayın.
Arçelik Ankastre Ocak’ta yer alan tencerede 4 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırıp kabak ve soğanları ekleyin.
Sık sık karıştırarak suyunu salıp çekene kadar pişirin.
Ardından büyük bir kasenin içine soğan, kabak, un, mısır unu, su, tuz, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve dereotunu ekleyip bir çatal yardımı ile karıştırın.
Karışımı yağlı kağıt serdiğiniz fırın kabının içine yayın.
Önceden ısıtılmış 190 derecelikArçelik Ankastre Fırın’da üzeri hafifçe kızarana kadar pişirin.
Scarpaccianız hazır.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
OCD T 651 ES Fibona Serisi
ExpertClean Nano Kaplama
: Var
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı
: 4 Gözü Gazlı
Genişlik
: 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
Ürün Rengi
: Siyah
Ürün Serisi
: Fibona Serisi
Ocak Tipi
: Gazlı Ocak
AFC 470 D
Motor Teknolojisi
: Smart Aero Pro
Homewhiz
: Wi-Fi
Buhar Destekli Pişirme
: SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
Teleskopik Ray Sistemi
: 1 Seviye
Yumuşak Kapak Sistemi
: Var
Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!