Şekerli Ve Krakerli Çikolata Tarifi

 

Malzemeler:

  • 5 adet beyaz dikdörtgen çikolata
  • 5 adet sütlü dikdörtgen çikolata

Üzeri için;

  • 1 paket tuzlu kraker
  • 2 paket renkli pasta süsü
  • 1 paket jelibon
  • 1 paket renkli şeker

Tarif:

  1. Yağlı kağıt serili olan fırın tepsisine çikolataları yan yana dizin.
  2. Önceden ısıtılmış 50 derecelik Arçelik Ankastre Fırın ‘da çikolataları yakmadan eritin.
  3. Tepsiyi tezgaha alıp, bir çatal yardımı ile eriyen çikolataların üzerine şekiller verin.
  4. Şekillendirdiğiniz çikolatanın her yerine kraker, renkli şeker, fındık, jelibon, pasta süsü ve tuzlu kraker serpiştirin.
  5. Ardından Arçelik No Frost Buzdolabı ‘nda 1 saat dinlendirin.
  6. Çikolatanızı parçalara ayırabilirsiniz.
  7. Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi ‘nde hazırlamış olduğunuz köpüklü kahve eşliğinde çikolatanızı servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

AFC 470 D

  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Buharlı Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var

284630 EI

  • Toplam Hacim (L) : 580 L
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • FullFresh+ Teknolojisi : Var
  • Mavi Işık Teknolojisi : Var
  • Kahvaltılık 0 Derece Bölmesi : Var

TKM 9961 B Telve

  • Fincan Kapasitesi : 6
  • Su Tankı : Var
  • Cook Sense Teknolojisi (Pişmeyi Algılama) : Var
  • İndüksiyonlu ısıtma : Var
  • Sesli Uyarı : Var
  • Ölçü Kaşığı : Var
  • Anti Spill Teknolojisi (Taşmayı Önleme) : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!