Sayfanın başına ulaştınız.
Şiş Kebabı Tarifi
Türk mutfağının olmazsa olmazları arasında yer alan kebab çeşitlerinden şiş kebab tarifi.
Malzemeler:
- 500 g kuzu kuşbaşı eti
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı tuz
Tarif:
- Derin bir cam kase içine kuzu et, ezilmiş sarımsak, yogurt, sıvı yağ, kekik, pul biber, kırmızı toz biber ve tuzu ekleyip elinizle iyice karıştırın.
- Sosa buladığınız etleri 5 saat Arçelik No Frost Buzdolabı’ nda dinlendirin.
- Ardından etleri çöp şişlere dizin ve tel tepsinin içine yerleştirin.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ da 25 dakika pişirin.
- Lezzetli şiş kebabınız hazır.
- Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
278551 EI
- Toplam Hacim (L)
: 551 L
- Ürün Rengi
: Leke Tutmayan İnoks
- VitaminZone Teknolojisi
: Var
- FullFresh+ Teknolojisi
: Var
- Mavi Işık Teknolojisi
: -
- Koku Giderme Teknolojisi
: -
- Kapı Yönü Değiştirme
: Var
AFC 471 D
- A Fry Teknolojisi
: Var
- Buhar Destekli Pişirme
: SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
- Smart Aero Pro Teknolojisi
: Var
- Et Probu
: Var
- Motor Teknolojisi
: Smart Aero Pro
- Homewhiz
: Wi-Fi
- Teleskopik Ray Sistemi
: 2 Seviye
- Yumuşak Kapak Sistemi
: Var
- Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme
: -
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!