Soğan Turşusu Tarifi

Soğan Turşusu Tarifi

Özellikle et yemeklerinin yanında servis edebileceğiniz lezzetli tarif...

Malzemeler:

  • 2 adet kırmızı soğan
  • Yarım su bardağı sirke
  • Yarım su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı tane karabiber
  • 2 tatlı kaşığı hardal tohumu
  • 4 defne yaprağı

Tarif:

  1. Öncelikle soğanları soyup yarım ay şeklinde doğrayın.
  2. Tuzu üzerine serpip fazla ezmeden, hafifçe ovun.
  3. Küçük kavanozlara soğanları paylaştırın.
  4. Bir kasenin içine tane karabiber, hardal tohumu, su ve sirkeyi koyup Arçelik Resital El Blender ‘i ile hafif karıştırın.
  5. Karışımı kavanozlara paylaştırarak dökün.
  6. En son kapakları kapatmadan defne yaprağı koyun.
  7. İki gün beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

HB 6970 Resital

  • Güç : 700 W
  • Ölçü Kabı : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
  • Hız Ayarı : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!