Soğanlı İtalyan Rozbif Tarifi

Soğanlı İtalyan Rozbif Tarifi

Marsala ve soğan sos ile lezzetli İtalyan rosto bifteğini patates kızartması ile servis edebilirsiniz.

Malzemeler:

  • 1 kilo kalın kesilmiş rosto sığır eti
  • 1 adet soğan
  • 2 dal doğranmış biberiye
  • 4 adet doğranmış taze adaçayı yaprağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Tarif:

  1. İlk olarak soğanları yemeklik doğrayın.
  2. Sığır etinin her yerine tuz ve karabiber yedirin.
  3. Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tencerede zeytinyağını kızdırın.
  4. Ardından etleri arkalı önlü kızartın ve kenara koyun.
  5. Aynı tencereye biraz daha zeytinyağı ekleyip, soğan, biberiye ve ada çayı yaprağını 5 dakika soteleyin.
  6. Fırın kabının içine etleri ve hazırladığınız marsala sosunu dökün.
  7. Önceden ısıtılmış 180 derecelik Arçelik Ankastre Fırın ‘da 25 dakika pişirin.
  8. Piştikten sonra 15 dakika dinlendirin.
  9. Soğanlı İtalyan rozbif yemeğiniz hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi

  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (Pişirme Alanı Genişletilmiş Ocak)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak

AFC 470 D

  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!