Sayfanın başına ulaştınız.

Zeytinyağı İle Vegan Tereyağı Nasıl Yapılır?

Sabah kahvaltısında yenilik arayanlar için, lezzetli zeytinyağı ile yapılan vegan tereyağı tarifi.

Malzemeler:

  • 1 çay kaşığı soğan tozu
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı besin mayası

Püf Noktaları:

      • Sarımsak ve soğan tozunun ölçüsünü kaçırmamaya dikkat edin.
      • Vegan tereyağını buzdolabında yıllarca saklayabilirsiniz.

      Tarif:

      1. İlk olarak zeytinyağını derin bir kaba koyup Arçelik No Frost Buzdolabı ‘nın dondurucu bölümünde 40 dakika bekletin.
      2. Arçelik Resital Doğrayıcı ‘ nın içine donmuş zeytinyağı, soğan tozu, besin mayası ve sarımsak tozunu ekleyip iyice karıştırın.
      3. Hazır olan tereyağını Arçelik No Frost Buzdolabı’ nda 60 dakika dinlendirin.

      Afiyet Olsun!

        İlgili Ürünler

        284630 EI

        • Toplam Hacim (L) : 580 L
        • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
        • FullFresh+ Teknolojisi : Var
        • Mavi Işık Teknolojisi : Var
        • Kapı Yönü Değiştirme : Yok

        DO 6964 C Resital

        • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
        • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
        • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
        • Kaydırmaz Taban : Var
        • Tek Tuşla Kontrol : Var
        Uyarı
        Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
        • 0
          Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!